dissabte, 20 d’octubre del 2012

Twitter: tu, tothom


El twitter és una aplicació en la web molt actual (2006) que permet als seus usuaris escriure tweet (petits missatges de text) que poden ser llegits per qualsevol que tingui accés a la pàgina. mostrar als altres usuaris els teus missatges, al mateix temps que tu pots observar els seus. Així doncs el twitter és un mitja de comunicació que permet ser mestres i alumnes a la vegada.
Per tal de publicar un tweet l’únic que s’ha de fer es escriure el missatge en el quadre indicat. Si aquest missatge va dirigit a una persona en concret afegirem “@” i el seu nom d’usuari.
Twitter té un llenguatge específic a l’hora de parlar dels moviments en la xarxa i a la vegada, a més a més, el servidor els ha traduït aquest llenguatge oficialment al català. Cada usuari té una llista de followers (seguidors) i de following (seguint) que permet que apareguin tots els tweets de tota la gent que vols sense que faci falta anar a la seva pàgina del usuari.
El twubs és una pàgina web que crea grups de gent amb els mateixos interessos mitjançant etiquetes “#” i hashtags. A la vegada el que s’hi escriu és pot veure també al mateix twitter.

1 comentari:

  1. Molt ben explicat! Per un principiant en Twitter serà molt útil llegir aquesta entrada :)

    ResponElimina